• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Svečani jelovnici za sve prigode

  Hotel Phoenix nadaleko je poznat po odličnim feštama za manja i veća društva!

  Naši ugodni ambijenti, mnogi naši partneri od cvjećara do tamburaša… uz veliku ponudu vina, do vrhunske posluge zadovoljit ćemo i najzahtjevnije goste.

   

  Iz velikog izbora jela posebno smo ponosni na naša pečenja, svatovsku teletinu pripremljenu na domaći način, carsku roladu od najboljih sočnih dijelova svinjske pečenke, te pravu zagorsku puricu s mlincima! Odlične domaće salate i fino pripremljeni prilozi mogu poslužiti i kao odlični vegetarijanski obroci.

   

  Preporučamo da odaberete i jednu od naših torti – Schwarzwald, Alkazar, Parfe od naranče, Sacher ili tortu od sira. Zašto ne odaberete domaće štrudle, pite ili štrukle, ili bogati voćni stol s vrućom čokoladom i sladoledom. 

   

  Što god odabrali nećete pogriješiti! Poželjet ćete doći ponovo kako biste isprobali i druge delicije! Razlog više su i naše cijene, uvijek prilagođene trenutku i našim klijentima!

   

  _____________________________________________________

  KONTAKT:

  tel: 01/2006 333

  mail: hotel@phoenix.hr

   

   

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka