• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  #StaySafe

  COVID-19 – SVE INFORMACIJE ZA VAŠ SIGURAN BORAVAK

   

  Stiglo je vrijeme za planiranje vašeg  odmora.

  Odaberite boravak po svojoj mjeri. Povoljne cijene, ekskluzivne ponude i što je najvažnije fleksibilni uvjeti rezervacije!

  Odaberite Hotel Phoenix, rezervirajte smještaj i bezbrižno dočekajte vaš zasluženi trenutak opuštanja. 

   

  Za naše goste osigurali smo:

  – Besplatan otkaz rezervacije

  – Bezbrižna i sigurna rezervacija smještaja 

  – Dostupnost prodajnog osoblja za sve informacije 

  – Osigurano besplatno prolongiranje rezervacije za neki drugi datum unutar 12 mjeseci

   

  Kontaktirajte direktno naš rezervacijski centar putem maila na hotel@phoenix.hr

  Pružati ćemo sve potrebne informacije i pomoći vam oko vaše rezervacije. 

   

  Vjerujemo da će se stanje uskoro poboljšati kako biste mogli bezbrižno razmišljati o budućim putovanjima i stvaranju novih nezaboravnih iskustava.  

   

  CroatiaCovid19.info karta

  https://www.croatiacovid19.info/

   

  Kako sigurno ući u Hrvatsku

  Radi bržeg i jednostavnijeg prelaska državne granice, svim stranim državljanima preporučuje se registracija putem web-stranice entercroatia.mup.hr. Putnici koji ne dostave unaprijed svoje podatke putem navedene aplikacije moći će sve to obaviti i na graničnom prijelazu prilikom ulaska u RH, ali će za njih biti potrebno duže vrijeme čekanja u zasebnoj traci. 
  Informacije o uvjetima ulaska u Republiku Hrvatsku, s obzirom na ograničenja koja su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19 pročitajte na ovom linku.

   

  Ukoliko je potrebno napraviti test na Covid-19 ili ga putnik želi napraviti za vrijeme boravka u Hrvatskoj, gdje je moguće testirati se?

  Uzimanje uzoraka za testiranje na Covid-19 obavlja se u posebnim ambulantama organiziranima na razini županije. Kontakte navedenih ustanova možete pronaći ovdje. Ukoliko Vam je potreban test u točno određenom trenutku za točan vremenski period, kontaktirajte unaprijed ambulantu kako biste se osigurali da će vas centar za testiranje primiti i dati sve potrebne upute o protokolu testiranja te sve ostale potrebne informacije. Više informacija o lokacijama, procesu naručivanja, terminima i sl. možete pronaći ovdje

   

  Ostale važne informacije koje morate znati prije dolaska u smještajni objekt

  Želimo još jednom naglasiti da su zdravlje i sigurnost naših gostiju i zaposlenika te općenito naše zajednice, u ovom trenutku, naš najveći prioritet. Kao odgovor na situaciju s Coronavirusom, dodatno smo se pobrinuli da vaša sigurnost, kao i svaki sljedeći dolazak u naše objekte, ne bude u opasnosti.

  Upravo iz tog razloga nastavljamo brinuti u o čistoći i higijeni u našem objektu. Pokrenuli smo još jače i efikasnije mjere čišćenja, učestaliju i dublju dezinfekciju svih prostora te nastavljamo s praćenjem svih aktualnih mjera sukladno pravilima Nacionalnog stožera i Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i ostale savjete medicinskih i vladinih tijela. 

   

  Postupci i provedene mjere zaštite gostiju i zaposlenika:

  – U našem hotelu provode se i poštuju mjere sprečavanja prijenosa infekcija

  – Pojačana dezinfekcija zajedničkih prostorija, soba i sanitarnih čvorova

  – Obavezno nošenje maske u zajedničkim prostorima

  – Sustav ventilacije je pravilno i maximalno funkcionalan

  – Laka dostupnost odgovarajućeg potrošnog materijala za sprečavanje infekcija: sapun, voda, alkoholna otopina za dezinfekciju ruku, toplomjeri, papirnate maramice, kirurške maske, jednokratne rukavice, vreće za smeće, tekućine za površinsku dezinfekciju.

   

  Želimo Vam ugodan i siguran  boravak u našem hotelu Phoenix!

   

   

   

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka