• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

    Seminarski i kongresni prostori

    MICE

    Hotel Phoenix raspolaže s tri dvorane namijenjene različitim tipovima događanja, a koje se mogu adaptirati i postaviti u skladu sa željama i zahtjevima klijenta.

     

    VELIKA DVORANA Magic hall

    Idealna je za veće skupove i prilike kao što su konferencije, Gala večere, Kokteli, i slične proslave koje prati glazbeni program ili interaktivna prezentacija. Zbog svoje moderne opremljenosti velika dvorana Magic hall daje raskoš i atrakciju neophodnu za ovakve vidove manifestacija, a također je izuzetno pogodna za sve vidove brendiranja.

     

    MALE DVORANE – dvorana Millennium, vinski podrum Dioniz

    Idealne su za predavanja, prezentacije, manje seminare  i konferencije. Mogu se koristiti odvojeno ili zajedno ako grupa zahtjeva dvije radionice. Male dvorane su također pogodne za razne tipove ručkova, večera ili koktela koji okupljaju nešto manji broj gostiju.

    MILLENIUM – dvorana je kapaciteta i do 100 gostiju u cocktail postavu, 70 gostiju u teatar (kino) postavu te 70 osoba u banketnom postavu. Dvorana posjeduje mnogo dnevnog svjetla. Dodatna prednost najma dvorane: direktan izlaz na ljetnu terasu hotela Phoenix.

    VINSKI PODRUM DIONIZ – kapaciteta do 25 gostiju, pogodna za specijalne prilike, prezentacije i promocije.

     

    INTERNET

    U svim dvoranama je dostupan Wi-Fi.

     

    TEHNIČKA OPREMA

    Hotel Phoenix može za Vas organizirati bilo kakav vid scenografije, rasvjete ili brendiranja s vlastitom tehničkom opremom ili u suradnji sa svojim partnerima. Ovaj segment podrazumijeva i sva rješenja koja podrazumijevaju: AUDIO/VIDEO opremu, opremu za SIMULTANO PREVOĐENJE, dodatnu rasvjetu bilo kojeg tipa kao i svu ostalu prateću opremu.

     

    PARKIRALIŠTE

    Hotel Phoenix raspolaže prostranim parkirališnim prostorom, koji može primiti i do 100 vozila, a koji je pod stalnim nadzorom i ograđen. Parking se ne naplaćuje.

     

    _____________________________________________________

    KONTAKT:

    tel: 01/2006 333

    mail: hotel@phoenix.hr

     

    body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

    Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka