• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Vaše mišljenje nama je dragocjeno

  Komentari? Upiti? Očekujemo Vaše poruke, stojimo Vam na usluzi!

  Najviše cijenimo Vaša iskrena mišljenja, preporuke i kritike koje ćete nam uputiti vi, naši dragi gosti. U nastavku pročitajte što su neki naši gosti rekli o nama!

   

  Ivan Doro, Project Manager, Bauer Spezialtiefbau Ges.m.b.H.

  “The professional equipped fitness center and the new wellness area of the Phoenix Hotel offer me the possibility to keep in shape body and mind and to regenerate after hard working days.

  Moreover delicate dishes and delicious vines are served in Maestro´s Restaurant where I like to spend my evenings before I go to sleep.

  The friendly and attentive staff gives me the feeling to bea friend rather than a guest.”

   

  B. Beker, Kaufland

  „Vjerujem da je najveći kompliment jednom hotelu činjenica da se njegovi gosti u njemu osjećaju kao u vlastitom domu. Upravo tako sam se osjećao svih 5 mjeseci koje sam proveo u hotelu Phoenix.

  Fantastična kuhinja, moderne i udobne sobe, opuštajući wellness, ali prije svega izuzetno profesionalno i ljubazno osoblje pridonijelo je mom velikom zadovoljstvu i upravo zato, hotel Phoenix bit će moja adresa prilikom svih budućih posjeta Zagrebu.
  Bravo!”

   

  M.Budman, at Tripadvisor

  „Excellent hotel !

  Very modern hotel in a great location, the beds are extremely comfortable for sleeping. Excellent breakfast, free internet… Staff polite and professional, definitely a place that I will recommend to my friends.”

   

  Pošaljite nam i vi svoje komentare!

  Sesvetska cesta 29
  10 360 ZAGREB, CROATIA

  Tel: +385 1 2006 333
  Fax: + 385 1 2027 092
  hotel@phoenix.hr

   


  Ime*:
  Prezime*:
  E-mail*:
  Telefon*:
  Poželjan odgovor:  E-mail Tel
  Komentar:

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka