• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Lokacija

  Doći do nas je jednostavno, teško ćete nas napustiti!

  Pogledajte na karti: Hotel Phoenix

   

  Nalazimo se u istočnom dijelu grada Zagreba na glavnoj gradskoj cesti, samo 300 metara od zagrebačke obilaznice! Kada krenete ravno prema zapadu bez skretanja, za desetak kilometara ćete se naći u centru grada. Ako je Vaše odredište južni ili zapadni dio Zagreba, krenite preko obilaznice, za 12 minuta ste u Novom Zagrebu, za 17 minuta u novom Arena centru, a za 20 minuta na zapadnom dijelu grada u Jankomiru, šoping meki.

  Za naše goste nudimo prijevoz taksijem po posebnim cijenama do bilo koje lokacije u gradu. Hotel je smješten u blizini gradske željeznice koja vas do centra grada doveze za samo 12 minuta.

   

  Zagrebački aerodrom Franjo Tuđman

  Uzmite taksi. Vrijeme potrebno za tu rutu je otprilike 15 minuta. Cijena u jednom smjeru iznosi 20,00 EUR.

   

  Željeznički kolodvor 

  Ispred našeg hotela je autobusna stanica, autobusom broj 278 do vlaka vam treba samo 2 minute, a dalje ste u centru grada i na glavnom žljezničkom kolodvoru za samo 12 minuta! Vozni red autobusa potražite na recepciji hotela!

   

  Autobusni kolodvor 

  Uzmite taksi. Vrijeme potrebno za tu rutu je otprilike 20 minuta. Cijena u jednom smjeru iznosi 10,00 EUR.

   

  Javni prijevoz 

  Predlažemo da koristite autobus i gradsku željeznicu. Ispred našeg hotela je autobusna stanica, autobusom broj 278 do vlaka vam treba samo 2 minute, a dalje ste u centru grada i na glavnom žljezničkom kolodvoru za samo 12 minuta! Ispred hotela nalazi se stajalište autobusa br. 269 koji vozi do terminala Boronga i Dubec. Vozni red autobusa potražite na recepciji hotela!

   

  Autoput 

  Kada dolazite iz pravca zapada, istoka ili sjevera, skretanje s obilaznice prema našemu hotelu je na čvoru Dugo Selo/Sesvete. Spustite se s obilaznice i krenite prema zapadu. Samo cca 300 metara od silaska s autoceste s desne strane ulice nalazi se naš hotel. U hotelsko dvorište i veliki parking ulazi se istočno od hotelske zgrade.

   

  Kada odlazite:

  Kada izađete s hotelskog parkinga uputite se glavnom cestom lijevo prema istoku.

  Ako trebate ići prema Sloveniji, Austriji, Srbiji ili Italiji, ili prema jugu Hrvatske, otprilike nakon 300 metara vidjet ćete desno skretanje na E65/E71/A4. Skrenite desno i dalje pratite putokaze prema željenom smjeru.

  Ako trebate ići prema Mađarskoj i dalje prema sjevernoj ili istočnoj Europi, ili prema sjeveru Hrvatske, otprilike nakon 350 metara vidjet ćete skretanje lijevo na E65/E71/A4. Skrenite lijevo i dalje pratite putokaze prema željenom smjeru.

   

   

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka