• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Kako kvalitetno organizirati svadbu u samo dva – tri mjeseca?

  Želite organizirati svadbenu svečanost u kratkom roku? Točno znamo koje Vam se misli roje po glavama: Od kuda da krenemo? Kako ćemo to sve platiti? Hoćemo li stići na vrijeme sve organizirati? Tko će nam pomoći?

  Mi u romantic hotelu Phoenix**** imamo tradiciju od preko 20 godina u organizaciji svadbenih svečanosti. Kod nas dobivate stabilnost, povjerenje i uvjerljivost u realizaciji. Vjerujemo da je to ono što vam je sada najpotrebnije – spoznaja da ste u sigurnim rukama. U našem Wedding Teamu su planneri koji će vam svojim savjetima pomoći da što efikasnije ostvarite ono što ste zamislili – od pravilnog budžetiranja troškova i veće uštede, pa sve do savjetovanja u odabiru dekoracija ili unikatnih poklončića za uzvanike. Vaše zadovoljstvo je u našem primarnom fokusu i tu smo za vas od našeg upoznavanja, pa sve dok vas ne isprate u bračnu luku.

  Svjesni smo da bi vam malo veći postotak popusta dao vjetar u leđa, stoga smo za vas pripremili 100% užitka i do 30% popusta na slobodne termine još ovo ljeto i u zimskom periodu 2019./2020. kako bi vam ostalo malo više novaca za ostvarivanje vaših drugih želja i ciljeva ili za medeni mjesec.

  Kako Vam ne bismo odmah otkrili sve naše adute pozivamo Vas da nam se slobodno javite kako bismo Vas ugostili i predstavili što sve možemo učiniti za Vas kako biste se taj daj dan osjećali kraljevski. Javite nam se, dođite …

   

     

   


  Ime*:
  Prezime*:
  E-mail*:
  Telefon*:
  Država:
  Grad:
  Poželjan odgovor:  E-mail Tel
  Vrsta događanja:
  Datum događanja:
  Očekivani broj gostiju:
  Posebni zahtjevi:
  Kako ste čuli za nas*:

   

   

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka