• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  ODGOVOR HOTELA PHOENIX NA PANDEMIJU COVID-19 VIRUSA

  Dragi gosti,

   

  U ovim nesigurnim vremenima uzrokovanim COVID-19 virusom Hotel Phoenix Vas uvjerava kako su nam Vaša sigurnost  i udobnost, kao i Vaših najbližih, na prvom mjestu. U mislima smo sa pogođenima virusom te onima koji skrbe za njih.

   

  Svakodnevno činimo naš maksimum kako bismo osigurali da Vaši planovi ne propadnu te da Vaše zdravlje ostane netaknuto.

   

  Fleksibilnost Vaših planova za putovanje.

   

  Individualne rezervacije

  • Hotel Phoenix omogućava svima onima koji su rezervirali svoj smještaj prije 30. travnja 2020. da bez naknade promijene svoju rezervaciju i prolongiraju dolazak na kasniji datum. Ova opcija moguća je u slučajevima gdje je rezervacija napravljena direktno sa hotelom, odnosno preko naše službene stranice ili direktno telefonski ili e-mailom. Molimo Vas da kontaktirate hotel kako biste promijenili ili otkazali svoju rezervaciju.
  • Za rezervacije napravljene preko posrednika (agencije, portali) Vas molimo da njih kontaktirate za više informacija.
  • Kod novih rezervacija smo prepoznali potrebu za fleksibilnosti. Naše posebne fleksibilne rate Vam sada omogućavaju da otkažete rezervaciju od 1 do 3 dana prije dolaska, ovisno o količini rezerviranih soba.

  Grupne rezervacije

  • Hotel Phoenix omogućava svima onima koji su rezervirali svoj smještaj prije 30. travnja 2020. da bez naknade promijene svoju rezervaciju sve dok je datum nove rezervacije unutar 12 mjeseci od prvotnog datuma.

  Čistimo. Brinemo. Dočekujemo.

  Povećali smo mjere opreza budući da nam je sigurnost gostiju i zaposlenika na prvom mjestu. Pobrinuli smo se da je svaki boravak kod nas siguran, čist i udoban.

   

  Čistimo hotel kako bismo osigurali sigurnost i relaksaciju svojih gostiju. Neke od naših mjera obuhvaćaju slijedeće:

   

  • Rigorozno čišćenje i dezinfekciju gostinjskih soba.
  • Svakodnevno provjetravanje soba.
  • Konstantnu dezinfekciju mjesta intenzivnog kontakt ljudi ( gumbi u liftovima, kvake, recepcija, toaleti i restorani).
  • Dezinficijensi za ruke smješteni su na dostupnim mjestima (ulazi u hotel).
  • Učestali trening naših zaposlenika kako bismo osigurali ispravnu higijenu i podigli svijest o virusu. Ovo je ključan korak u borbi protiv virusa i osiguravanja zdravlja sviju.

   

  Brinemo o našim gostima i zaposlenicima osiguravajući sigurnosne mjere za njihovo zdravlje. Naši zaposlenici su upućeni u mjere izdane od strane Svjetske zdravstvene organizacije i lokalnih vlasti. Spremni su pružiti pomoć bilo kojem gostu koji bi se potencijalno mogao loše osjećati.

   

  Svakodnevno provodimo sastanke sa svojim zaposlenicima kako bismo razmotrili trenutnu situaciju. Hotel Phoenix je u stalnom kontaktu sa relevantnim zdravstvenim i putničkim institucijama koji informiraju naše goste i zaposlenike o novostima.

   

  Također preporučamo slijedeće mjere za očuvanje zdravlja naših gostiju i zaposlenika:

  • učestalo perite ruke sapunom i vodom barem 20 sekundi;
  • izbjegavajte dodirivanje očiju, nosa ili usta neopranim rukama;
  • izbjegavajte bliski kontakt sa zaraženima.

  Dočekujemo sve svoje goste sa jednakom toplinom i ljubaznošću kao i uvijek. Iako se pandemija COVID-19 virusa kontinuirano mijenja, posvećeni smo tome da Vas informiramo i brinemo o vama kao cijenjenom gostu našeg Hotela Phoenix.

   

  Hotel Phoenix se, kao i uvijek, raduje što će Vas ugostiti!  

   

   

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka