• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Hotel Phoenix – Online Izjava o privatnosti

  Naša misija

   
  U kompaniji Hotel Phoenix posvećeni smo zaštiti Vaše privatnosti i čuvanju Vaših osobnih povjerljivih informacija. Misija Hotel Phoenix misija sastoji se u stalnom širenju očekivanja naših gostiju u pogledu proizvoda i usluga koje nudimo našim poslovnim gostima i turistima. Naš je cilj izgraditi iskustva koja odgovaraju potrebama naših gostiju korištenjem informacija koje ste nam povjerili s povjerenjem. Hotel Phoenix se obvezuje da će poštivati vašu privatnost i da će se držati načela zaštite danih podataka i zakona o privatnosti koja vrijede širom svijeta.

   
  Nudimo Vam Izjavu o privatnosti kao objašnjenje za informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako korištenje tih informacija može doprinijeti Vašem iskustvu na našim web stranicama i u poslovanju s nama. Želimo da budete dobro obaviješteni kada donosite odluke te Vas molimo da odvojite malo vremena i pročitate sljedeća poglavlja.

   

  VRSTE PODATAKA KOJE PRIKUPLJAMO:

  Hotel Phoenix skuplja informacije o svojim gostima i posjetiteljima naših web stranica kako bismo omogućili gostima i posjetiteljima da prikupe iskustva koja odgovaraju njihovim potrebama. Informacije prikupljamo kao dio: (i) vršenja rezervacije ili slanja zahtjeva za informacijama, (ii) procesa kupovanja proizvoda, (iii) registriranja za članstvo u nekom od naših programa, (iv) podnošenja prijave za posao ili (v) komuniciranja s nama (npr. istraživanja, promidžbene ponude ili potvrde rezervacija). Pokušavamo prikupljati informacije samo kada ste Vi o tome obaviješteni te uz Vaš pristanak, ako je potreban. Vrste osobnih povjerljivih informacija koje prikupljamo mogu uključivati Vaše ime, kućnu adresu, adresu tvrtke i e-mail adresu, brojeve telefona i faksa, informacije o kreditnim karticama, datum rođenja, spol i informacije o stilu života kao što je vrsta sobe koju želite, aktivnosti u Vaše slobodno vrijeme, imena i dob djece te ostale informacije koje su potrebne za ispunjavanje posebnih zahtjeva (npr. zdravstveno stanje koje zahtijeva smještaj u posebnim sobama).
   
   
  SVRHA PRIKUPLJANJA, OBRADE I OBJAVLJIVANJA PODATAKA:
   
   
  Prikupljanje i korištenje 

  Hotel Phoenix veliku pažnju posvećuje tome da vas informira o prikupljanju i korištenju informacija koje se smatraju osobnima, a dobivene su ili prikupljene od posjetitelja koji koriste naše web stranice, proizvode i usluge. U pravilu ćemo Vas moliti informacije samo ako ih zaista trebamo ili ih namjeravamo iskoristiti. Neke od osnovnih svrha prikupljanja osobnih informacija su sljedeće:
   
  •  pružanje usluga kao što je provođenje transakcija (npr. vršenje rezervacija, ispunjavanje zahtjeva za informacije ili ispunjavanje narudžbe proizvoda)
   
  •  marketing i komuniciranje s Vama u vezi s proizvodima i uslugama koje Hotel Phoenix nudi, našim strateškim marketinškim partnerima i ostalim pouzdanim trećim osobama
   
  •  provođenje istraživanja tržišta putem raznih anketa kako bismo bolje zadovoljili Vaše potrebe, poboljšali učinkovitost naših web stranica, Vaše iskustvo boravka u hotelima, naše različite oblike komuniciranja, marketinške kampanje i/ili promidžbene aktivnosti
   
  Uvijek možete odbiti otkrivanje osobnih informacija ili odlučiti kakvu vrstu komunikacije želite primiti od nas. Ipak, na taj način mogu biti otežane određene transakcije. Primjerice, ako ne unesete ime, nećemo moći obraditi rezervaciju.
   
   
  Obrada podataka i objavljivanje 

  U većini slučajeva informacija koju dajete dodaje se lokalnoj ili globalnoj bazi podataka. Tijekom obrade Vaših informacija možda će biti potrebno dati Vaše osobne informacije Hotel Phoenix ovim pridruženim društvima, hotelima u okviru sustava Hotel Phoenix . Naša je općenita praksa da Hotel Phoenix ne prodaje, ne iznajmljuje i fizički ne daje osobne informacije nepridruženim trećim osobama izvan sustava Hotel Phoenix . Situacije u kojima Hotel Phoenix može otkriti Vaše informacije drugima uključuju:
   
  •  situacije u kojima smo dobili Vaš pristanak
   
  •  situacije u kojima je potrebno dijeljenje ili objavljivanje Vaših informacija kako bismo Vam ponudili proizvode ili usluge koje želite (npr. paket aranžman za odmor)
   
  •  situacije u kojima tvrtke ili pružatelji usluga koji posluju u ime Hotel Phoenixa zahtijevaju takve informacije (npr. obrada kreditne kartice, usluge podrške za klijente, administracija vezana uz istraživanje tržišta ili usluge vođenja baze podataka)
   
  •  situacije u kojima hotel ili neki drugi objekt napušta sustav Hotel Phoenix , te je pristup Vašim osobnim informacijama neophodan kako bi se olakšalo poslovanje ili izvršile ugovorne obveze.
   
  •  situacije koje se mogu pojaviti ako dolazi do spajanja Hotel Phoenix ovih društava ili kupnje od strane druge tvrtke
   
  •  situacije u kojima je potrebno poštivati pravne ili propisane zahtjeve ili obveze u skladu s pozitivnim zakonima ili sudskim odlukama
   
  •  u slučajevima nužde kao što su zaštita života, zdravlja ili vlastite imovine
    
  Ako se informacija dijeli s nekim kao što je gore opisano, uvijek maksimalno pokušavamo ograničiti opseg informacije koju ste nam dali na najmanju moguću mjeru koja je potrebna za odvijanje određene funkcije. Osim ako nema sudske zabrane, zahtijevamo da treće osobe čuvaju Vaše osobne informacije i poštuju pozitivne zakone i odredbe o privatnosti.
   
   
  PRISTANAK:

  U okviru naše obveze da budete obaviješteni možda ćemo Vas poštom, e-mailom, telefonom ili na drugi način kontaktirati kako bismo Vas obavijestili o novim proizvodima i uslugama ili nadolazećim posebnim ponudama, događajima, bonusima ili drugim relevantnim informacijama Hotel Phoenix, a koje bi Vas mogle zanimati. Također ćete možda primiti poštu ili drugi tip komunikacije od pažljivo odabranih trećih osoba. Uvijek Vam nudimo mogućnost odbijanja svih ili nekih od ovih vrsta komuniciranja slijeđenjem uputa koje su uključene u naše e-mailove ili druga sredstva komuniciranja ili ćemo Vas kontaktirati direktno.

  U nekim slučajevima Vaše odobrenje proizlazi iz prirode usluge koju ste zatražili ili iz poduzete transakcije. Primjerice, Hotel Phoenix može prikupiti i koristiti osobne informacije koje ste dobrovoljno dali, zatim informacije o Vašem karakteru ili informacije prikupljane sustavno tijekom dužeg vremena. Također, smatra se da ste nam dali svoje odobrenje za komunikaciju koja je potrebna za vršenje transakcija i usluga koje ste zatražili.
   
   
  PRISTUP OSOBNIM PODACIMA:

  Također, neke vrste informacija mogu se pohraniti beskonačno u back up sustavima ili u okviru dokumenata za logiranje zbog tehničkih poteškoća, financijskih ili pravnih zahtjeva. Stoga, nemojte uvijek očekivati da će sve Vaše osobne informacije biti u potpunosti uklonjene iz naših baza podataka nakon što podnesete odgovarajući zahtjev.
   
   
  SREDSTVA OSIGURANJA:
  Hotel Phoenix prepoznaje važnost sigurnosti podataka te stalno kontrolira i potiče tehničke, fizičke i logističke sigurnosne odredbe i procedure. Sve web stranice i serveri koje Hotel Phoenix posjeduje imaju sigurnosne mjere koje omogućuju zaštitu Vaših osobnih informacija od gubitka, zloporabe i mijenjanja dok su pod našom kontrolom. Ipak, “zajamčena sigurnost” ne postoji niti na internetu niti izvan njega, čuvamo Vaše informacije korištenjem proceduralne i tehničke zaštite, uključujući kontrolu lozinki, “firewall” i korištenje 128-bitne enkripcije koja se temelji na 3-stupanjskom digitalnom certifikatu (Class 3 Digital Certificate). To omogućuje korištenje razina sigurnosnih utičnica (SSL), tj. enkripcijske metode koja se koristi za zaštitu podataka od presretanja i pronalaženja tijekom prijenosa.
   
   
  ON-LINE TEHNOLOGIJE:

  Hotel Phoenix smije koristiti cookije, nevidiljive piksele i web beacone kako bi dobio informacije o Vama dok posjećujete naše web stranice. Cookie je vrlo mali tekstni dokument koji se šalje na Vaš pretraživač s web servera i pohranjuje u tvrdom disku vašeg računala. Vašem računalu se tako dodjeljuje jedinstveni identifikator koji povremeno postaje Vaša identifikacijska kartica svaki puta kada se vratite na Hotel Phoenix ovu web stranicu.

  Cookiji su osmišljeni kako bi se uštedjelo vrijeme jer nam omogućuju komunikaciju u skladu s Vašim afinitetima te nas ne morate svaki puta kada se vraćate na naše web stranice podsjećati što ste ranije odabrali. Hotel Phoenix-ovi cookiji nisu zamišljeni tako da oštećuju Vaše dokumente niti mogu iščitavati informacije iz drugih dokumenta na tvrdom disku Vašeg računala.
   
  Hotel Phoenix također koristi nevidljive piksele, tzv. web beacone kako bi izbrojio koliko ljudi posjećuje određene web stranice. Informacije prikupljene s nevidljivih piksela koriste se i izvještavaju povremeno te ne sadrže osobne informacije. Hotel Phoenix može iskoristiti te informacije kako bi poboljšao marketinške programe i sadržaj.
   
   
  LINKOVI S DRUGIM WEB STRANICAMA:

  Kako bi izašao u susret Vašim potrebama, Hotel Phoenix nudi linkove s drugim web stranicama kako bi Vama bilo lakše i kako biste bili obaviješteni o svemu. Hotel Phoenix nije materijalno niti drugačije odgovoran za sadržaj predstavljen na nekoj drugoj web stranici, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo kakva marketinška potraživanja ili metode. Molimo da imate na umu kako će Hotel Phoenix zaštiti Vaše informacije na web stranicama koje Hotel Phoenix posjeduje i vodi, ali ne može kontrolirati i nije odgovoran za odredbe o privatnosti koje imaju stranice trećih osoba. Web stranice koje su u vlasništvu trećih osoba i kojima se pristupa putem linkova na našim web stranicama imaju posebne odredbe o privatnosti i prikupljanju podataka i posebne sigurnosne mjere. Nismo materijalno ni na drugi način odgovorni za odredbe, metode i sigurnosne mjere koje uvode treće osobe na svojim web stranicama. Preporučamo Vam da stupite s njima u kontakt i postavite im pitanja u vezi s njihovim odredbama o privatnosti, metodama i sigurnosnim mjerama prije same objave osobnih informacija. Savjetujemo Vam da prekontrolirate izjave o privatnosti i odredbe povezanih web stranica kako biste znali kako te web stranice prikupljaju, koriste i pohranjuju informacije.
   
   
  MALOLJETNICI:

  Hotel Phoenix ne želi dobivati niti primati osobne informacije direktno od maloljetnika. Ipak, ne možemo uvijek odrediti dob osoba koje pristupaju našim web stranicama. Ako nam maloljetnik (po propisima pozitivnih zakona) dostavi svoje podatke bez pristanka roditelja ili staratelja, molimo roditelje ili staratelje da nam to jave kako bismo uklonili te informacije i prestali slati marketinške materijale Hotela Phoenix maloljetniku.
   
   
  KONTAKTIRAJTE NAS:

  Ako želite ažurirati svoje informacije, izmijeniti svoje afinitete pri komuniciranju ili ako ubuduće ne želite primati marketinške materijale, možete nas kontaktirati:
   
   
  e-mailom:  hotel@phoenix.hr
  telefonom:  +385 1 2006 333
  telefaksom: +3858 1 2008 114
  ili poštom na adresu: 
  Hotel Phoenix
  Sesvetska cesta 29
  HR 10360 Sesvete
  CROATIA
   
   
  AŽURIRANJE IZJAVE O PRIVATNOSTI:

  Hotel Phoenix može nadopunjavati Izjavu o privatnosti s vremena na vrijeme kako bi je uskladio s promjenama propisa za zaštitu okoliša, poslovnim potrebama ili zadovoljio potrebe naših gostiju, hotela, strateških marketinških partnera i pružatelja usluga. Ažurirane verzije bit će objavljene na našoj web stranici s datumom tako da uvijek znate kada je Izjava o privatnosti posljednji puta ažurirana.
   
   
  27. rujna, 2007
  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka