• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  O nama

  Phoenix je hotel namijenjen odraslim osobama, putnicima i znatiželjnicima, romantičnim parovima, poslovnim ljudima koji uz smještaj traže odmor i opuštanje od svakodnevnog stresa, te tematskim grupama.

   

  Ulaskom u ovaj elegantni hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu, svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo.

   

  Dekor soba uz modernu opremu upotpunjen je bojom lavande koja je ujedno i zaštitni znak hotela.

   

  Iskustva naših gostiju govore o našim novouređenim sobama koje odišu ugodom, pozitivnom energijom, pozivaju na odmor i opuštanje, ali i uživanje u razdraganim romantičnim trenucima.

   

  Poslovni gosti koji uz udobnost cijene kvalitetu smještaja i poslovne sadržaje uvijek nam se vraćaju.

  Romantični parovi koji žele uživati u dizajnu i dodatnim sadržajima wellnessa, nakon boravka kod nas šalju nam svoje najbolje prijatelje da budu naši gosti.

  Grupe koje cijene funkcionalnost smještaja, dobru prometnu povezanost, mir za radne sastanke i odličnu kuhinju, vrlo su rado naši gosti.

   

   

   

   

   

   

   

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka