• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Zakaj se ženiš v sredu? Nebi si štel zaj… vikenda :))))

  Iako smo se smijali na ovaj već stari i otrcani vic ipak moramo priznati kako je smart Štef jednim dijelom u pravu. Mnoge su prednosti smart wedding koncepta i zašto se vjenčati kroz tjedan. 

  Prednosti vjenčanja u tjednu su što ćete lakše pronaći slobodan termin kod frizera, šminkera, matičara, svećenika, fotografa i snimatelja, slobodan bend i svečanu dvoranu koju ćete lakše rezervirati za datum koji vama odgovara i po manjoj cijeni.

  Zato što pričamo o radnom danu možete planirati i da ćete kao princeza biti sa svojim dragim u bračnoj postelji prije ponoći. Uostalom to je vaš dan i možete si priuštiti da vi birate i odlučujete. 

  Kako biste imali svoje vjenčanje iz snova vrlo rado ćemo za vas organizirati svadbenu svečanost u tjednu jednako čarobnu i jednako glamuroznu uz puno manju cijenu.

  Javite nam se, dođite, ispričajte nam svoje želje, a naši wedding planeri će se maksimalno potruditi da vam pomognu idejama i smart rješenjima.

  Budite smart bride and smart groom

  Vaš hotel Phoenix

  Kontakt:

  tel:+38512006333

  hotel@phoenix.hr

   

   

   

   

   

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka