• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Zaprosite svoju dragu

  Ona to očekuje, ali i ne sluti kako ćete to izvesti!

  Već dugo ste zajedno, volite je, veza vam lijepo napreduje te vam se sve češće vrte misli o idućem koraku – braku. Htjeli biste ju iznenaditi, napraviti nešto romantično, posebno… 

   

  Kako pokazati svojoj odabranici da je želite zauvijek kraj sebe? Kako ju zaprositi na najljepši način?

   

  Hotel Phoenix je tu da vam pomogne u stvaranju posebnog ugođaja. Proglašen od  turističkog magazina Luxury Travel Guide za najbolji romantični hotel u Hrvatskoj,  specijalizirali smo se u ispunjavanju romantičnih želja. Bez obzira želite li to napraviti na intimnoj večeri uz svijeće, romantično uređenoj sobi, u opuštenoj atmosferi wellness centra ili na neki drugi način, mi smo tu da vam sve organiziramo, pomognemo sa savjetima i trenutak učinimo nezaboravnim.
  Prosidba je događaj koji ćete vi, a posebno vaša draga često prepričavati u životu, neka vam ostane u posebnom sjećanju.

   

  Neke od ideja za  prosidbu:
  • Za početak razmislite o karakteru vaše odabranice – je li povučena ili ekstrovertirana, bi li više voljela da ste sami ili okruženi ljudima? Prilagodite prosidbu njezinom karakteru.
  • Većina djevojaka voli klasičan način prosidbe gdje muškarac klekne na jedno koljeno i postavi sudbonosno pitanje.
  • Djevojkama su bitne i riječi – napišite joj pjesmu ili prepišite romantičnu pjesmu njezinog omiljenog pjesnika.
  • Zaprosite ju na romantičnoj večeri dok u pozadini svira njezina najdraža pjesma. Ili stavite prsten  u kolač ili pjenušac, samo pazite da ga slučajno ne proguta… Ili joj umjesto deserta posluže kutijicu s prstenom.
  • Uredite sobu s laticama i svijećicama, a na krevetu oblikujte latice u obliku srca, u sredini neka je čeka kutijica s prstenom
  •  Organizirajte putovanje iznenađenja. Spakirajte svoje i njezine torbe za vikend, stavite joj povez na oči i odvedite je u romantični hotel. Dogovorite da vas pri dolasku u hotel čeka otvaranje šampanjca, najbolji trenutak za još jedno iznenađenje: prosidbu!
  • Ako ona čvrsto spava, tijekom noći stavite joj zaručnički prsten na prst, a ujutro je probudite romantičnim doručkom. To će se činiti kao još jedna romantična gesta dok ne otkrije pravo iznenađenje, prsten na svojoj ruci!
  •  Nikako ne zaboravite na klasičnu varijantu koja ide uz svaku prigodu: buket cvijeća i kutijica s prstenom upletena u cvjetni aranžman na središnje mjesto.
  • Unajmite sobu u lijepom romantičnom hotelu. U sobi pripremite šampanjac, ruže i ružine latice, svijeće i delicije od čokolade. Savršeni ambijent za prosidbu!
  • Možda je za vas rješenje klasična prosidba uz doručak u krevetu. Pladanj s novinama, buketićem cvijeća, šalicom kave, svježim kroasanom i naravno kutijicom s prstenom.
  • Ako volite jesti plodove mora, odvedite je na romantičnu večeru, a u posebnu školjku na sredini njezinog tanjura smjestite prsten.
  • U restoranu zamolite da čokoladnim umakom po tanjuru ispišu “udaj se za mene” i takvog postave ispred nje.
  • Zamolite njezinu kolegicu s posla da joj kaže kako ima vrlo važan sastanak sa važnim klijentom u restoranu. Kada stigne i ugleda tebe, bit će sretna što te vidi i uljepšat ćeš joj dan, a prosidba će biti ono radi čega neće skidati osmijeh s lica duže vrijeme.
  • Napravite mini fotoalbum od vaših omiljenih fotografija, ne mora ih biti puno, i obavezno napišite komentare ispod svake. Prvom prigodom zajedno prolistajte album i komentirajte svaku sliku i opis. Na zadnjoj stranici albuma neka bude vaša fotografija s prstenom tj. rastvorenom kutijicom u ruci. Umjesto komentara može pisati: “Danas: hoćeš li se udati za mene?”
  • Darujte svojoj dragoj preslatku plišanu životinjicu (medvjedića, zeca ili psića), a crvenu traku ili mašnu na koju ćete pričvrstiti prsten zavežite životinjici oko vrata. Ona će tako uočiti vaš prsten dok grli svojeg novog “prijatelja”.

   

  Za organizaciju svečanog trenutka prosidbe nazovite nas na 01/2006333 ili pošaljite upit s vašim idejama na hotel@phoenix.hr

  body-bg body-bg body-bg body-bg