• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Uvjeti prodaje

  Uvjeti prodaje

  Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, preuzimanja i reklamacije robe i usluga ponuđene na našim Internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) usluga i proizvoda ponuđenih u Hotel Phoenix webshopu je Phoenix Capitis d.o.o., Zagreb, a Kupac usluge i robe je posjetitelj Internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod/uslugu, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

  Posebno napominjemo da kupnju usluga i proizvoda u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zatražiti samo njegovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu zatražiti kupnju usluge i proizvoda samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

   

  Naručivanje

  Roba/usluga se naručuje elektronskim obrascem. Naručivanje robe/usluge moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Narudžbe se obrađuju danima pon-pet od 08.00 – 16.00h. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi. Robu/uslugu birate iz kataloga Hotel Phoenix webshop vrsti usluge (noćenje, večera, wellness, sezonski paketi…). Ponuda se stalno nadopunjava.

  Po odabiru usluge/proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznate sve o njemu te ga bolje pogledati, a želite li ga kupiti, samo kliknete na poveznicu „Dodaj u košaricu“ i on će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku vaša Vam je košarica vidljiva i dostupna te možete nastaviti pregledavati naš katalog.  Po završetku kupovine, vratite se na košaricu i odaberite Kupi. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu.

  Phoenix Capitis d.o.o. obvezuje se učiniti rezervaciju usluge koju je Kupac naručio te isporučiti naručenu robu, a u slučaju da nije u mogućnosti učiniti isto kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenske usluge/proizvoda ili otkazivanja.

   

  Plaćanje robe

  Kupac se obvezuje naručene usluge te eventualne proizvode s troškovima dostave platiti na Phoenix Capitis d.o.o. jednim od sljedećih načina plaćanja:
  Pouzećem – ( u gotovini)
  Virmanski – (općom uplatnicom ili Internet bankarstvom)
  Kreditnom ili debitnom karticom

  American Express – jednokratno i na rate AmericanExpress50
  MasterCard  MasterCard50
  Visa  Visa50
  Diners – jednokratno i na rate diners50
  Maestro Maestro50

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Trošak dostave dodatno se zaračunava.

  Kupoprodajni ugovor je sklopljen u trenutku primitka plaćanja.

  Plaćate li gotovinom, svoju ćete narudžbu platiti dolaksom u hotel i preuzimanjem usluge.
  Plaćate li virmanski, nakon kreiranja Vaše narudžbe, na Vaš mail stići će svi potrebni podaci za ispunjavanje naloga za prijenos (opće uplatnice). Vaša narudžba rezervira artikle i količinu. Plaćate li kreditnom karticom, vaše podatke štiti WSPay sustav. To znači da niti Hotel Phoenix webshop nema uvid u vaš broj kartice već to ima samo kartična kuća, vlasnik kreditne kartice.
  WSPay je usluga online autorizacije kreditnih kartica putem interneta uz maksimalnu sigurnost. Sustav WSPay nudi sigurnu vezu s autorizacijskim centrima kartičnih kuća i autorizaciju četiri najjače kreditne kartice u državi (American Express, Diners, Mastercard i Visa). Posebnim sigurnosnim protokolima sustava zaštićeni su svi podaci svih sudionika u procesu kupnje preko interneta.
  Više pročitajte na: http://www.wspay.info/

   

  Izjava o sigurnosti

  WSPay sustav Web studija d.o.o. primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka kojima se osigurava da se razmjena podataka između WSPay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Više o sigurnosnom sustavu pročitajte klikom na link http://www.wspay.info

  ax_jamstvo mastercard_securecode
  verified_by_visa wsPayLogo-106x50

   

   

   

   

   

  Otkazivanje

  Naručenu uslugu možete otkazati najkasnije 24 sata od predviđenog početka usluge, a proizvod možete otkazati u bilo koje vrijeme prije isporuke, pozivom na broj telefona: +385 1 2006 333 ili e-mailom na: hotel@phoenix.hr

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka

  */ ?>