• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Unique Wedding!

  Vjenčanje kojeg će se svi sjećati

  Kreirajmo zajedno vaše jedinstveno i moderno vjenčanje!

   

  Za sve vas istančane romantičare, koji želite pružiti svojim uzvanicima nešto posve drugačije i neviđeno osmilili smo jedinstveni koncept vjenčanja. Svečani jelovnici Royal i Avangarde, s daškom kraljevskog dvora i slatkih pariških noći, u potpunosti drugačiji od drugih jelovnika, golicat će nepce vaših uzvanika i dati im razloga da o hrani na vašem vjenčanju pričaju samo u superlativima. Na sve to dolazi pravi i jedinstveni potpis vaše vječne ljubavi, a to je otisak vaših prstiju isprepleten u srce. Taj znak koristimo kao light motiv za svečane jelovnike i za raspored sjedenja, a vi ga možete koristiti kao otisak na pozivnice i zahvalnice ili kao ideju za druge dekorativne elemente. Ohrabrite se biti drugačiji, biti svoji i posebni. S nama je sve moguće.

   

  U suradnji s našim timom profesionalaca – osobnim asistentima, managerima, kuharima i barmenima, dizajnerima, dekoraterima i umjetnicima ostvarite svoje vjenčanje iz snova!

   

  Pogledajte listu svadbenih pogodnosti

   

  Pošaljite nam upit za ponudu i osobnu prezentaciju 

   

  _____________________________________________________

  KONTAKT:
  tel: 01 2006 333

  mail: hotel@phoenix.hr

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka