• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Catering

  Ponosni smo na našu jedinstvenu sposobnost da Vaš dom ili ured pretvorimo u mjesto ispunjeno elegancijom, a Vaša čula probudimo neodoljivim okusima i vizualnom prezentacijom.

   

  Omogućit ćemo vam bezbrižno druženje s vašim uzvanicima koje će ostati u sjećanju i biti rado spminjana tema vaših budućih susreta! Uz vrhunsku estetsku prezentaciju naše kulinarsko umijeće s velikim izborom jela, od raznovrsnog finger fooda pa do maštovito pripremljenih tradicionalnih jela posluženih u toplim kupeljima, sve pažljivo sljubljeno s odgovarajućim vrstama vina, ili po želji piva, sokova, voda… u mogućnosti smo zadovoljiti sve vaše želje.

   

  Naš “leteći odred” profesionalaca u kratkom će vremenu pripremiti banketni postav koji savršeno odgovara vašem prostoru, na raspolaganju su vam naši stolovi, stolice, stolnjaci, posuđe i pribor za jelo, čaše i dekoracije… Nakon što vaš domjenak završi ponovo ćemo u kratkom roku sve spakirati i brzo “nestati” iz vašeg prostora kako biste dan završili na vrijeme i uobičajen način, ali s lijepim uspomenama na prekrasno druženje.

   

  Za sve informacije o našoj catering ponudi kontaktirajte nas telefonom na 01/2006 333 ili e-mailom na hotel@phoenix.hr

   

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka