• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  O svadbenim svečanostima

  Hotel Phoenix nositelj je prestižnog priznanja uglednog Luxury Travel Guidea za najromantičniji hrvatski hotel!

  Recite „DA“ na prestižnoj adresi gdje ćemo vas i vaše goste dočekati i poslužiti na najvišem nivou!

   

  Zakoračite u novi život sa stilom i izgradite image pobjednika!

  Odabir hotela Phoenix za proslavu svadbene svečanosti odluka je koja određuje vaš stil života u  zajedničkoj budućnosti, a vašim gostima ćete pokazati koliko ih cijenite. Mi smo profesionalci u svom poslu, pripremit ćemo „noć za pamćenje“! S velikim zadovoljstvom vaše ćemo povjerenje nagraditi kvalitetnom uslugom, pogodnostima i mnogim darovima koji će pridonijeti vašoj sreći i uspjehu u zajedničkom životu.

   

  Gosti će Vas velikodušno nagraditi!
  Cijena i kvaliteta darova koje ćete dobiti na svadbenoj svečanosti u prosjeku je i do 50% viša ukoliko se svadbena svečanost održava u hotelu! Osim toga, udobnost prijema gostiju, kvaliteta i raznovrsnost usluge koju Vam može pružiti hotel u odnosu na restoran nemjerljiva je, što gosti itekako cijene i prepoznaju!

   

  Prekrasan interijer naših dvorana Maestro i Magic Hall Vaše će vjenčanje pretvoriti u bajku!
  Magična kombinacija pažljivo biranih detalja u uređenju interijera, od rasvjete, zavjesa, dekoracije stola za mladence, stolova za goste, prijemnih prostora za piće dobrodošlice, prekrasne terase, ulaznog hola, lobija Magic halla, stvaraju bajkovito i romantično ozračje za najvažniji dan u Vašem životu. Vi ćete se osjećati kao kraljevi, a Vaši gosti bit će izuzetno počašćeni prostorom u koji ste ih pozvali.

   

  Dat ćemo Vam vrijedne savjete na temu „kako pravilno budžetirati svadbenu svečanost?“
  U cijenu naše svadbene svečanosti uključena je i usluga Wedding plannera, našeg savjetnika za vjenčanja, koji će Vam biti od velike pomoći svojim iskustvom i kontaktima. Dat će Vam niz savjeta kako pravilno budžetirati svadbenu svečanost te kako pri tome uštedjeti znatan iznos novca. Naravno da je u svemu značajan i niz pogodnosti koje nudimo našim mladencima, a koje Vam nisu dostupne u drugim restoranima i hotelima.
  Predlažemo Vam da razmotrite mogućnost održavanja svadbene svečanosti u terminima Last minute i First minute s popustima na redovni cjenik i do 30%, te petkom, čime ćete značajno smanjiti troškove, dok će pokloni gostiju ostati isti, što znači da je ukupan rezultat svečanosti daleko povoljniji za Vas!

   

  Vrlo smo fleksibilni prilikom ugovaranja, prihvaćamo Vaše sugestije i ideje!
  Naš sistem ugovaranja svadbene svečanosti vrlo je fleksibilan pa je tako na Vama da ovoga trenutka rezervirate dvoranu, tj. termin, u skladu s brojem gostiju koji ćete imati, a cca 10-15 dana prije same svečanosti definiraju se detalji i konačna cijena za cijeli event.

   

  Bogati i raznoliki jelovnici u ponudi, s nizom varijanti, ali prvo na besplatnoj degustacijskoj večeri!
  Ljudi iz ovog podneblja vole jesti, imamo tradiciju kvalitetne i ukusne kuhinje. U hotelu Phoenix se držimo te lijepe tradicije i navike. Jelovnici koje nudimo našim mladencima prošarani su modernim okusima, tradicijom i izvornim receptima koji su nepogrešivi… Vama je dano na izbor da odlučite kojim ćete okusima počastiti Vaše uzvanike.
  Hotel Phoenix organizira za Vas i Vaše kumove degustacijsku svatovsku večeru, dolazak je obavezan! Uz degustaciju jela Vam nudimo i degustaciju vina, odaberite vino koje ide na stol uz Vaš jelovnik! Budite sigurni da je to to, donesite prvu važnu odluku zajedno s Vašim kumovima, večera je na račun hotela Phoenix, na Vama je da uživate ….

   

  Lokacija hotela Phoenix je vrlo prikladna za sve goste koji dolaze iz daljine.
  Lokacija na istočnoj strani grada Zagreba, samo 300 metara od autoceste A3, A4,A2 i A12 omogućava brzu i jednostavnu vezu do svih važnih dijelova grada, centra, aerodroma… Uz to hotel Phoenix nudi povoljan transfer od hotela do zračne luke i obrnuto, te do ostalih lokacija, uz VIP tretman za putnike. Hotel ima veliko i čuvano parkiralište koje se ne naplaćuje.

   

  Ostvarit ćete velike grupne popuste za niz proizvoda iz naše ponude!
  Osobni Wedding planner * Izrada Protokola svadbene svečanosti * Korištenje ljetne terase za prijem gostiju * Osobni konobar za mladence i kumove * Apartman za mladence s pjenušcem i voćem u sobu, s kasnim doručkom nakon svadbe * Korištenje Wellness & SPA centra od dana rezervacije pa sve do svadbene svečanosti * Degustacijska večera za mladence i kumove * Doček mladenaca i kumova u vinoteci uz okrepu hladnom platom i pjenušcem * Presvlake za stolice, osoblje do jutra * … i još puno toga ovisno o stilu svadbene svečanosti ….

   

  Hotel Phoenix Vam jamči savršeni protokol i logistiku svečanosti.
  Za svaku svadbenu svečanost izrađujemo poseban Protokol svadbene svečanosti. Vaša svečanost mora biti besprijekorna, bez greške, najljepša, i najbolje organizirana. U Protokolu svadbene svečanosti mladencima uvijek predstavljamo za njih najbolje opcije, koje usklađujemo s vremenskim okvirima svečanosti. Uz profesionalno osoblje hotela Phoenix koje usmjerava i raspoređuje organizator vjenčanja, sve se zna u minutu, naše iskustvo koje smo stekli organizacijom gotovo 1.000 svadbenih svečanosti garantira da će ovaj dio Vašeg najvažnijeg dana u životu proći savršeno!

   

  _____________________________________________________

  KONTAKT:

  tel: 01 2006 333

  mail: hotel@phoenix.hr

   

   

   

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka

  */ ?>