• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Sunset Phoenix Party

  Ljetna terasa hotela Phoenix je savršeno mjesto vaših poslovnih sastanaka, druženja i evenata! Isplanirajte ljetni  event za klijente, ili  se jednostavno dođite zabaviti s kolegama i prijateljima!

   

  Ljetna terasa hotela Phoenix je savršeno mjesto vaših poslovnih sastanaka, druženja i evenata! Prekrasan pogled na zelenilo i ukrasno mediteransko bilje zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim. Terasa je opremljena ekskluzivnim ratan garniturama i modernim sjedalicama, ligeštulima kao i sa okruglim stolovima u odvojenom dijelu terase kako bi mogli  uživati u finim jelima ili roštilju. Ljetna terasa je kapaciteta 100 sjedećih mjesta s prostorom u kojem je roštilj, ražanj i peka. Na terasi možete uživati u sjajnim koktelima i odabrnim pićima, domaćim kolačima i sladoledu iz naše vlastite slastičarnice.

   

  Ponudu SUNSET PARTY preuzmite u pdf-u

   

  Informacije i rezervacije:

  e-mail: hotel@phoenix.hr

  tel: +385 (0) 1 2006 333

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka