• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Djevojačke i momačke večeri

  Želite proslaviti svoje zadnje dane „slobode“? Oprostiti se od mladenačkih dana prije ulaska u bračnu luku?

  Imamo ponudu posebno za Vas! Proslava u Wellness & Spa oazi hotela Phoenix, a zatim nastavak u našem vinskom podrumu Dioniz!

   

  Djevojačke večeri

  Mladenke, priuštite si prekrasno druženje s prijateljicama – razmazite se wellness tretmanima, zabavite se u bazenu i jacuzziju, posjetite saunu za opuštanje i detoksikaciju. Tu su i udobne ležaljke za odmor, druženje, prisjećanja, pikantne detalje i igrice. Ovaj dan izbrisat će sav stres oko priprema za vjenčanje, a iz wellness oaze izaći ćete blistavi i opušteni s puno divnih sjećanja! Djevojačka večer u hotelu Phoenix – prvi bajkoviti uvod za najvažniji dan Vašeg života.

   

  Momačke večeri

  Želite kvalitetno druženje s najboljim prijateljima u vrhunskom ambijentu? Učinite ovu večer zaista nezaboravnom! Očekuje vas provod u jacuzziju uz čašu pića, chillanje na ležaljkama i u sauni. Na raspolaganju su vam i golf simulatori – odigrajte partiju golfa ili održite malo prijateljsko natjecanje. Momačka večer u hotelu Phoenix – provod za pamćenje!

   

  Poželite li i nastavak zabave uz dobru klopu i piće na raspolaganju vam je vinski podrum Dioniz, no i á la carte restoran Maestro  … ili apartman.

   

  Neka zabava počne!

   

   

   

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka