• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Phoenix slastice

  Želite li kušati najfinije kolače, torte, sladolede i razne kombinacije slatkih okusa dođite u hotel Phoenix! Naš slastičarski tim sve slastice priprema isključivo od prirodnih sastojaka i to na tradicionalan način, po receptima naših baka!

   

  Od klasičnih do modernih okusa, svih veličina i oblika, vrlo maštovitih “završnih obrada” iz naše slastičarnice svakodnevno izlaze najmaštovitiji uradci prema našim i vašim idejama! Donesite nam fotografiju torte koju želite ili naručite kolač koji najviše volite, u pripremi slastica za nas nema granica. Posebno u našoj ponudi ističemo i svatovske kolače na koje smo izuzetno ponosni, prekrasnog izgleda i savršenog okusa, možete ih kušati svakodnevno uz vrhunsku kavu u našem hotelu.

   

  Za najmlađe sladokusce pripremamo sladolede uz koje nudimo različite okuse voćnih i mliječnih preljeva u kombinaciji sa sladolednim keksima… mmm… za prste polizati!

   

  Ponudu naših slastica preuzmite u pdf-u

   

  Za narudžbe i sve informacije o našim slasticama nazovite na 01/2006 333 ili pišite na hotel@phoenix.hr

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka

  */ ?>