Ukoliko se ovaj newsletter ne prikazuje ispravno kliknite ovdje. Za proslijediti poruku prijatelju kliknite  > this link .

Ne štedite na sebi, štedite na nama !

Last minute wedding u Phoenixu prava je prilika za glamurozan outfit! Naši popusti, vaši biseri!


Ne zaboravite pogledati “Vjenčanje godine” u multipleksima Cinestar i osvojite ekskluzivno vjenčanje za 100 osoba u najromantičnijem hotelu Hrvatske, hotelu Phoenix u Zagrebu! 

Prije svega, ne propustite vlastitu djevojačku ili momačku večeru u našem Wellnes centru i Dioniz vinskom podrumu.

 

VAŠE VJENČANJE GODINE U PHOENIXU >>

 
 

 

Ne štedite na sebi, štedite na nama !

Last minute wedding u Phoenixu prava je prilika za glamurozan outfit!

Naši popusti, vaši biseri!


Ne tiče nas se zašto ste se odlučili za Last minute wedding, zbog ljubavi koja ne može čekati, zbog prirodnih ljepota ili zato što želite uštedjeti...

Važno je samo to da je odluka prava i da s nama uvijek imate sasvim dovoljno vremena za pripremu savršenog vjenčanja... 

 

 

 

LAST MINUTE WEDDING  >>

 
 

 

Odaberite originalan poklon iz svoje fotelje !

Kupite Gift Voucher koji ćemo poslati na adresu koji Vi želite, s poklonom koji Vi želite, a s popustom koji smo mi odredili.

Svaki Gift voucher osvaja 30% popusta na ukupan iznos kupovine! 


Pošaljite svoju narudžbu s kopijom uplate i porukom za primatelja na našu mail adresu hotel@phoenix.hr i čekajte oduševljene reakcije svojih najdražih!

 

 

NARUČITE VAŠ GIFT VOUCHER >>

 

 

 
Hotel Phoenix rezervacije i prodaja Sesvetska cesta 29, 10 360 HR - Zagreb Sesvete, Tel: +385 1 2006 333 | hotel@hotelphoenix.hr
Ova ponuda je poslana na vašu mail adresu obzirom da se nalazite u našoj bazi primatelja obavijesti i promocija. | Da biste se odjavili s liste kliknite ovdje .   | Da biste izmjenili postavke primanja newslettera i drugih promotivnih ponuda kliknite  OVDJE. | Pročitajte našu izjavu o privatnosti. | Ako nas želite kontaktirati pošaljite poruku na adresu s koje ste primili mail. | Za informacije o vašim rezervacijama ili drugim uslugama Hotela Phoenix, pošaljite poruku na hotel@phoenix.hr. |Ukoliko želite poslati komentar ili kontaktirati nas drugim povodom učinite to  . | Sve ponuđene cijene su službene cijene hotela Phoenix, ali zadržavamo pravo izmjene istih u slučajevima tipografske pogreške ili značajnih promjena na tržištu.