Ukoliko se ovaj newsletter ne prikazuje ispravno kliknite ovdje. Za proslijediti poruku prijatelju kliknite ovdje > this link

Vjenčanje godine !

Pogledajte film “Vjenčanje godine” u multipleksima Cinestar i osvojite ekskluzivno vjenčanje za 100 osoba u najromantičnijem hotelu Hrvatske, hotelu Phoenix u Zagrebu! 

Unesite kod kinoulaznice na www.24sata.hr/osvoji-vjenčanje i sudjelujte u nagradnom natječaju.  Prijave traju do 15.05.2013.

 

VAŠE VJENČANJE GODINE U PHOENIXU >>

 
 

 

   

   

... djevojačke večeri !

Mladenke, priuštite si prekrasno druženje s prijateljicama – razmazite se!

Prije velikog DA potrebno je obaviti još jednu važnu stvar, s najboljim prijateljicama prisjetiti se svih važnih događaja iz mladenačkih dana!

Djevojačka večer za pamćenje u hotelu Phoenix, s nizom iznenađenja upravo je ono što trebate, za informacije i rezervacije kontaktirajte nas na 01/2006 333, hotel@phoenix.hr ili pošaljite upit na www.hotelphoenix.hr/.

DJEVOJAČKE VEČERI >>

 

 

... momačke večeri !

Želite kvalitetno i "zanimljivo" druženje s najboljim prijateljima u vrhunskom ambijentu?

Očekuje Vas provod u jacuzziju uz čašu pića, chillanje na ležaljkama i opuštanje u sauni... i ...  Na raspolaganju su Vam i golf simulatori – odigrajte partiju golfa ili održite malo natjecanje za sebe i svoje prijatelje.  

... nakon toga rezervirajte vinski podrum Dioniz … ili apartman. Neka zabava počne! 

... za informacije i rezervacije kontaktirajte nas na 01/2006 333,  hotel@phoenix.hr ili pošaljite upit na www.hotelphoenix.hr/.

MOMAČKE VEČERI >>

 
Hotel Phoenix rezervacije i prodaja Sesvetska cesta 29, 10 360 HR - Zagreb Sesvete,Tel: +385 1 2006 333 | hotel@phoenix.hr |www.hotelphoenix.hr
Ova ponuda je poslana na vašu mail adresu obzirom da se nalazite u našoj bazi primatelja obavijesti i promocija. | Da biste se odjavili s liste kliknite OVDJE.  | Da biste izmjenili postavke primanja newslettera i drugih promotivnih ponuda kliknite OVDJE. | Pročitajte našu izjavu o privatnosti. | Ako nas želite kontaktirati pošaljite poruku na adresu s koje ste primili mail. | Za informacije o vašim rezervacijama ili drugim uslugama Hotela Phoenix, pošaljite poruku na hotel@phoenix.hr. |Ukoliko želite poslati komentar ili kontaktirati nas drugim povodom učinite to ovdje. | Sve ponuđene cijene su službene cijene hotela Phoenix, ali zadržavamo pravo izmjene istih u slučajevima tipografske pogreške ili značajnih promjena na tržištu.