If this newsletter does not display correctly, click here. To forward a message to a friend,click [FORWARD].

SLOW FOOD UŽIVANCIJA U ZAGREBU

Hotel Phoenix vam predstavlja

  • Broj sljedova jela:  sedam
  • Broj posluženih vina:  šest + jedan pjenušac
  • Početak:  od 18:00h prema rezervaciji
  • Vrijeme:  svaki četvrtak
  • Mjesto:  Vinski podrum „Dioniz“, hotel Phoenix

Požurite: broj mjesta je ograničen, rezervirajte na vrijeme!

Što čini ovaj doživljaj jedinstvenim?

Večera može započeti već od 18:00h u našem vinskom podrumu „Dioniz“. Naš Chef Bruno Gardoš za Vas će pripremiti jela od domaćih namirnica uz koje će izvrsno odgovarati odabrana vina hrvatskih istaknutih vinara.

Uz jedinstven i osvježavajući pristup, naš sommelier će vas provesti kroz razne vinske teme i unaprijediti vaše znanje o vinu. S vama će podijeliti tajne ispravnog kušanja vina, upoznati s temom kako odabrati vino u restoranu… znalački će vas voditi kroz glavne vinske regije Hrvatske, objasniti vam kako čitati etikete vina, i kako sljubiti vino s hranom 

Naša slow food večera je uvijek zabavna jer svi sjede za istim stolom! Ovo jedinstveno iskustvo u kojem se ljudi međusobno upoznaju, razmjenjuju svoje priče o hrani i vinu nezaobilazna je stanica na gastro karti grada Zagreba!


Phoenix Hotel reservations and sales Sesvetska cesta 29, 10 360 HR - Zagreb Sesvete, Tel: +385 1 2006 333 hotel@phoenix.hr.
This offer has been sent to your email address because you are in our database recipient information and promotion. | To unsubscribe from the list, click here, if the system cannot find your information, click here. | To edit settings receive newsletters and other promotional offers, click here. | Read our privacy policy. | For information about your reservations or other services Hotel Phoenix send a message to hotel@phoenix.hr.| If you wish to send a comment or contact us for other reasons, do it on the mail hotel@phoenix.hr. | All offered prices are the official hotel prices. We reserve the right to change the same in the case of typographical errors or significant changes in the market.