Ukoliko se ovaj newsletter ne prikazuje ispravno kliknite ovdje . Za proslijediti poruku prijatelju kliknite   ovdje .
 

Odmor uz srce grada

Prigodno smješten u Zagrebu, Hotel Phoenix je sjajna baza za istraživanje ovog vitalnog grada. 

Sa svojom pogodnom lokacijom, hotel nudi lagan pristup gradskim destinacijama koje morate vidjeti. 

Udobne i moderne sobe, vrhunski wellness & SPA,  restoran s konceptom domestic & smart, atraktivna ljetna terasa, veliko parkiralište, gratis Wi-Fi, Pay TV, aparat za kavu, dnevne novine su samo neke od ponuda po kojoj se Hotel Phoenix  razlikuje od ostalih hotela u gradu. 

Hotel nudi sjajne rekreacijske mogućnosti kao što su wellness & SPA oaza, golffitness centar, Beauty & Relax zonu - sve  kako bi vaš boravak bio ugodan i nezaboravan. 

Bilo da ste turist ili na poslovnom putu, Hotel Phoenix je savršen izbor.
Za sve informacije i rezervacije obratite nam se na telefon +385 1 2006 333 ili  mail hotel@phoenix.hr.

 
Hotel Phoenix rezervacije i prodaja Sesvetska cesta 29, 10 360 HR - Zagreb Sesvete, Tel: +385 1 2006 333  hotel@phoenix.hr . 
Ova ponuda je poslana na vašu mail adresu obzirom da se nalazite u našoj bazi primatelja obavijesti i promocija. | Da biste se odjavili s liste kliknite  ovdje  , ukoliko sustav ne može pronaći vaše podatke kliknite  ovdje  .  | Da biste  izmjenili postavke primanja newslettera i drugih promotivnih ponuda kliknite   ovdje . | Pročitajte našu  izjavu o privatnosti .  | Za informacije o vašim rezervacijama ili drugim uslugama Hotela Phoenix pošaljite poruku na hotel@phoenix.hr . |Ukoliko želite poslati komentar ili kontaktirati nas drugim povodom učinite to na mail adresu hotel@phoenix.hr. | Sve ponuđene cijene su službene cijene hotela Phoenix. Zadržavamo pravo izmjene istih u slučajevima tipografske pogreške ili značajnih promjena na tržištu.