• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Enjingi – Kralj vina u Phoenixu

  Naša vina kuće proizvodi Kralj vina g. Ivan Enjingi

  Za naše goste odabrali smo u svemu samo nabolje!

   

  Nastavljajući stoljetnu tradiciju proizvodnje grožđa i vina koju je naslijedio od svojih djedova, Ivan Enjingi na rodnim obroncima Krndije, u srcu svjetski poznatog Vinogorja Kutjevo, s trsja bere samo najbolje. Grožđe je to neopterećeno umjetnim zaštitnim sredstvima, a vino dobiveno od njega posebno, sa svim karakteristikama podneblja, kakvo i priliči vinaru koji je Hrvatskoj donio prvog zlatnog Decantera.

   

  Grožđe u vinogradima i vina u podrumu Enjingi nastaju u harmoniji s prirodnim zakonima. Nose eko markicu koja u suvremeno vrijeme potvrđuje ono što je u obitelji Enjingi prenošeno s koljena na koljeno — poštovanje prema prirodi.

   

  Bilo da izaberete vrhunsku graševinu, bijele ili crne kupaže Venje, chardonnay, zweigelt ili neko drugo vino, uživat ćete u skladnosti i punoći vinske kapljice koju ćete pamtiti još dugo.

   

  Preporučamo:

  Venje 0,75L Barrique Kasna – Berba: 2007.

  Vrhunsko suho vino, mješavina ponajboljeg grožđa različitih sorti pažljivo odabranih bobica kasne izborne berbe – graševine, rajnskog rizlinga, mirisavog traminca, sauvignona i sivog pinota.  Venje punih 18 mjeseci dozrijeva isključivo u hrastovini, a nakon toga odležava u bocama.  

  Berba 1998. je svjetski šampion.

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka