• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Hvala ti za “DA”

  Zaprosili ste ju i ona je pristala!

  Vi ste najsretniji čovjek na svijetu – vaša odabranica je pristala provesti život s vama. No nemojte misliti da je sada gotovo s romantičnim gestama  – kako bi vaš odnos i dalje  bio uspješan potrebno je kontinuirano ulagati u njega, a jedan od načina je i svako malo iznenaditi svog partnera  s nekim malim znakom pažnje.

   

  Zašto ne biste zahvalili svojoj zaručnici na izrečenom „da“? 

   

  Možete ju počastiti romantičnom večerom te opuštanjem u wellness & spa oazi. Sigurno će joj goditi opuštanje od napornih priprema za vjenčanje. 

  Ili ju odvedite na romantični vikend u najromantičniji hotel… 

   

  Vi drage djevojke nemojte pustiti da vaš partner bude jedini koji je maštovit i romantičan. Zašto ga ne biste iznenadile partijom golfa u dvoje na golf simulatoru, a nakon toga opuštanjem u wellness centru ili finom večerom?

   

  Sigurno će vam goditi vrijeme koje ćete zajednički provesti, nakon čega će vam ostati prekrasna uspomena. Osoblje hotela Phoenix tu je za vas da vam pomogne organizirati vaš posjet i učini ga nezaboravnim iskustvom.

   

  Za sve informacije kontaktirajte nas na +385 1 2006 333 ili e-mailom na hotel@phoenix.hr

   

  body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg body-bg

  Hotel Phoenix koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima i vašoj privatnosti pročitajte u našoj izjavi o privatnosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti osobnih podataka