• Promijeni/Otkaži rezervaciju »

  Radionica “Bespovratna sredstva EU za zdravstveni sektor u Hrvatskoj”

  Pozivamo vas na jednodnevnu radionicu s aktualnom temom „Bespovratna sredstva EU za zdravstveni sektor u Hrvatskoj“ koja će se održati 1. veljače 2014.g. u hotelu Phoenix, Sesvetska cesta 29, Zagreb, s početkom u 9:30 sati.

   

  Ukoliko ste zainteresirani za prisustvovanje seminaru, molimo vas popunite prijavnicu i vratite nam:

  •    poštom na adresu: Hotel Phoenix, Sesvetska cesta 29, 10360 Sesvete (s napomenom „za ECMG seminar“)

  •    e-mailom na medical.tourism@phoenix.hr

   

  Radionica „Bespovratna sredstva EU za zdravstveni sektor u Hrvatskoj“ prvenstveno je namijenjena stomatološkim i liječničkim ordinacijama te poliklinikama koje će dobiti stručne odgovore na pitanja zašto uopće postoje sredstva za zdravstvo u Hrvatskoj iz EU fondova, kako će se ona raspodijeliti, kako se prijaviti na projekte, što je sve potrebno za dobru prijavu i kao i na ostala pitanja.

   

  Na Radionici ćete imati priliku upoznati se s konzultantima Martinom Belić i Josipom Štilinovićem koji su do sada realizirali veliki broj projekata financiranih od strane EU. Iz prve ruke ćete dobiti vrlo informativan i konkretan pregled mogućnosti koje su vam na raspolaganju.

  Nakon Radionice predviđene su i individualne konzultacije.

   

  Martina Belić od 1993. živi s EU fondovima i od njih, kada je potpisala prvi Ugovor o dodjeli sredstava za projekt koji je vodila u Centru za žene žrtve rata. Tijekom proteklih 18 godina je iz blizine pratila kako se mijenja metodologija prijave i vođenja projekata i prilagođavala se promjenama, kao osoba koja priprema natječajnu dokumentaciju i provodi projekte, kao konzultantica, edukatorica i autorica knjiga o EU fondovima.

   

  Josip Štilinović predavač je s velikim iskustvom u pripremi komunikacijskih projekata uključujući i projekte za EU fondove, sudjelovao je u pripremi dobitničkih natječajnih dokumentacija za europske i hrvatske fondove i radi kao savjetnik agencijama za odnose javnošću i marketing.  Certificirani je trener Success Insights metode i stručnjak za odnose s javnošću edukacijske ustanove London School of Public Relations.

   

  Za više informacija obratite se na tel.: 01/2008-132, ili na e-mail adresu: medical.tourism@phoenix.hr

  Srdačan pozdrav iz Phoenixa!

  body-bg body-bg body-bg body-bg